PUBLICITAT

Loan tindrà un monoplaça per fer els tests de Renault Sport a Montmeló

  • Es el camí més ràpid per arribar a la fórmula 1, que van fer Alguersuari i Kubika
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Loan, amb el seu monoplaça de Fórmula 4 al febrer a l'Illa Carlemany Foto: ÀLEX LARA

Àlex Loan estarà en la jornada de tests organitzada per Renault Sport al circuit de Catalunya i rodarà amb un monoplaça superior: el 2.0.

Des de fa anys Renault Sport permet a promeses del pilotatge de categories inferiors participar en les Rookie Tests, unes sessions que serveixen als pilots fitxar per equips que competeixen a les categories Fórmula Renault 2.0 i 3.5 i continuar creixent. Aquest cap de setmana el circuit de Montmeló acollirà la gran final de les World Series by Renault i dilluns, per tant, serà el torn dels monoplaces dels corredors de categories inferiors entre els quals hi hauran Àlex Loan i d'altres companys de l'Auto Sport Academy ¬-Tristan Papavoine, Matthieu Vaxivière, Andréa Pizzitola, Pierre Sancinéna, Pierre Gasly i Patrick Kujala.

Loan té molt d'interès en participar-hi ja que les World Series by Renault és el camí més curt per arribar a la Fórmula 1 –passant per les categories F. R. 2.0 i 3.5–, van fer en el seu moment el català Jaume Alguersuari i el polonès Robert Kubicka.

L'any passat, els pilots d'Auto Sport Academy Stoffel Vandoorne, Norman Nato, Paul-Loup Chatin i Mathieu Jaminet van fer els tests de Renault Sport i actualment tots competeixen a F.R 2.0. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT