PUBLICITAT

Muñoz renuncia a anar de segon de DA a Canillo

  • El PLA no descarta presentar-se com a quarta llista a Andorra la Vella
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Josep Mandicó Foto: ANA / M.T.

Una setmana després d'haver acceptat acompanyar Josep Mandicó en el segon lloc de la llista de Demòcrates per Andorra (DA) a Canillo, Lluís Muñoz s'ha fet enrere i ha renunciat a formar part de la candidatura canillenca a les properes eleccions comunals del 4 de desembre. Segons va confirmar a l'ANA el candidat a cònsol major, Josep Mandicó, la persona amb qui havia de fer tàndem a les properes eleccions comunals del 4 de desembre a Canillo, Lluís Muñoz, ha renunciat a ser candidat a segon cònsol.

Mandicó va informar que Muñoz li va notificar la seva renúncia aquest dimarts passat al matí, just una setmana després d'haver acceptat, i que les raons d'haver-se fet enrere han estat de «caire personal» després de reflexionar i adonar-se que «no podria dedicar-se d'una forma intensa al consolat i a la gestió comunal».

Ahir a la nit la comissió encarregada d'elaborar la candidatura, de la qual també en forma part Josep Mandicó, va reunir-se per abordar la situació i trobar «el més aviat possible» la persona que ha d'ocupar el segon lloc en la llista electoral de DA a Canillo. Avui s'acabarà de concretar i en cas que no es trobi substitut es tornaria a portar la qüestió al Comitè Parroquial. El termini per a la presentació de llistes s'acaba el proper dimecres 19 d'octubre.

Llista del pla a Andorra la Vella / D'altra banda, el Comitè Parroquial del PLA a la capital no descarta presentar una llista a les properes eleccions, que seria la quarta a la parròquia. Així ho va manifestar el seu president, Pere Cerqueda. Segons va informar «s'està estudiant seriosament la possibilitat de presentar llista pròpia per a les comunals». En paral·lel, s'esta treballant en les negociacions i tampoc es descarta incorporar-se a les llistes ja formades. Pel que fa a la candidatura de Demòcrates per Andorra, els liberals de la capital sostenen que l'exmilitant del PLA, Conxita Marsol, no els representa en aquesta llista. Cerqueda també mantindrà contactes amb Rosa Ferrer i Carles Torralba.

Finalment, i més enllà de les eleccions comunals, Cerqueda va manifestar que està assegurada la continuïtat del PLA, ja que «hi ha gent disposada a dedicar-s'hi» i ja tenen els integrants de la futura junta gestora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT