PUBLICITAT

Els teloners de l'Andorra-Irlanda

  • La sub-23 d'handbol debuta a nivell internacional sis hores abans als Serradells
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El secretari tècnic Besada (esquerra) i el president Pifarré, ahir Foto: TONY LARA

Sis hores abans del partit de futbol entre Andorra i Irlanda corresponent al Preeuropeu podrem veure un altre enfrontament entre els mateixos rivals. La sub-23 tricolor farà de telonera de l'esport rei amb una fita històrica: el seu primer partit internacional, a les 15.30 hores al pavelló dels Serradells.

Aquest serà un partit de caire amistós que pretén atreure sobretot als aficionats irlandesos que vinguin al país per matar les hores prèvies. A cinc minuts a peu de l'Estadi Comunal i diversos cartells indicant on és l'event, aquest partit alleugerirà la tranquil·litat als carrers de la zona i donarà la oportunitat de veure a dues seleccions d'handbol encara en fase de creixement.

«Pensem que la selecció estarà a l'alçada. El resultat ha de ser el més digne possible però tampoc crec que hi hagi una diferència abismal perquè Irlanda també té un combinat que està en fase embrionària», va opinar el president de la Federació Andorrana, Gerard Pifarré.

La tricolor estarà alimentada per jugadors del Concòrdia i l'Engolasters, amb una mitjana de 18 anys i amb molt camí per endavant per fer néixer l'absoluta en uns 4 anys. Aquest és el primer pas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT