PUBLICITAT

Grandvalira exposarà el projecte de la Copa del Món a la FIS

  • El comitè organitzador de Soldeu 2012 estarà representat demà en el congrés a Zurich
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La pista de l'Avet, durant la prova de l'eslàlom de la Copa d'Europa, celebrada al març d'aquest any Foto: TONY LARA

Grandvalira estarà present, i de manera molt activa, en el Congrés de la Federació Internacional d'Esquí (FIS) que es celebrarà des de demà fins dilluns a Zurich (Suïssa). Cinc dels membres més destacats del comitè organitzatiu de Soldeu 2012 exposaran com es troba en aquests moments el projecte de la l'eslàlom i el gegant de la Copa del Món femenina que es disputaran els pròxims 11 i 12 de febrer a la pista de l'Avet i davant les més de 500 integrants de la gegantesca família de la FIS.

El grup, que ha d'arribar avui a Suïssa, està integrat per Conrad Blanch, director general; David Hidalgo, director corporatiu; Jordi Pujol, director de cursa; Beatriz Morales, secretària general; i Patricia García, responsable de comunicació i màrqueting del esdeveniment a més d'Albert Coma, president de la FAE; Josep Maria Ramentol, vicepresident de la FAE; i Carles Visa, director tècnic de la FAE.

La presentació es dividirà en tres parts: l'esdeveniment, els serveis, i el màrqueting. En el primer s'explica qui integra el comitè organitzador, la situació d'Andorra, com arribar-hi, on és Soldeu, com és la pista Avet i el calendari de competició. En el capítol de serveis s'ofereixen totes les dades sobre transport, allotjament, acreditació, skiroom, facilitats, àrea VIP, Village comercial, mitjans de comunicació i aparcaments. Finalment, en l'àrea de màrqueting s'explicarà com s'ha dissenyat la campanya, la web, el seguiment per mòbil, els mitjans socials –facebook, twitter...– i la importància que suposa el voluntariat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT