PUBLICITAT

Arriba el primer supermercat Caprabo-Eroski del país

  • L'establiment tindrà uns 400 metres quadrats de superfície
EL PERIÒDIC
CANILLO

La parròquia de Canillo tindrà, a partir de primers de novembre, el primer supermercat de la cadena Caprabo-Eroski al país. L'establiment tindrà uns 400 metres quadrats i estarà situat a l'avinguda Sant Joan de Caselles, a les dependències on fins ara s'ubicava el supermercat Riba, ampliades amb un local annex, per tal de donar-li una nova orientació al negoci.

Aquesta obertura, que tindrà lloc a principis del mes vinent, suposa el primer establiment Caprabo fora el territori de l'estat espanyol. El principal impulsor d'aquesta iniciativa empresarial va explicar a l'ANA que els preus que oferirà l'establiment seran els mateixos que tenen els supermercats a l'estat espanyol, i que serà la primera franquícia que no serà pròpia de la cadena espanyola, sinó gestionada per l'empresari andorrà.

L'establiment estarà situat a l'avinguda de Sant Joan de Caselles, just davant del Palau de Gel, i ocuparà un espai de gairebé 400 metres quadrats, connectant per la part del darrere de l'actual supermercat Riba amb un local annex buit.

LA CADENA / Caprabo, que des del 2007 és propietat en un 75% d'Eroski, en un 16% de la família Botet i en un 9% de la Caixa, té un total de 359 supermercats, repartits entre les comunitats de Catalunya (268), Madrid i Navarra. De la seva banda, Eroski, el principal atractiu del qual és la seva marca pròpia amb una bona relació qualitat-preu, té 112 hipermercats i 989 supermercats, 20 dels quals en territori francès. En aquest cas, la cadena ja té presència al Principat a través de les quatre perfumeries IF que disposa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT