PUBLICITAT

Els padrins aprenen a millorar l'estat anímic amb l'alimentació

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un mometn de la conferència pronunciada per la dietista Imma Mañà. Foto: ANA

Una quarantena de padrins van assistir a una nova xerrada organitzada per l'Espai, el centre d'activitats per a la gent gran de la Fundació Crèdit Andorrà. Amb el títol Els aliments i l'estat anímic, la dietista i nutricionista Imma Mañà va donar alguns consells per modular l'alimentació en funció dels canvis de ritme que tenen les hormones i els neurotransmissors. Mañà també va parlar sobre els nutrients que ajuden a mantenir en plena forma el teixit nerviós, així com els aliments que contenen cadascuna de les vitamines necessàries per al cos, informa l'ANA.

D'aquesta manera, Mañà recomana que els aliments més rics en proteïnes es prenguin al matí, i que un got de llet a la nit és bo per activar la secreció de serotonina que ajuda a relaxar-se. La dietista també va ressaltar la importància de la vitamina B a l'hora de previndre la demència. Pel que fa a la vitamina D, a més de jugar un paper important en la captació de calci per als ossos, recentment s'ha vist que també ajuda a prevenir estats depressius.

D'altra banda, l'edifici Crèdit Centre serà l'escenari d'una conferència sobre l'ordenament tributari andorrà en clau internacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT