PUBLICITAT

Aguareles Loan aguanta un set contra la segona favorita

  • Gelabert s'acomiada de l'ITF júnior d'Andorra en perdre en els dobles
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Aguareles Loan fa un revés al fons de la pista, ahir als Serradells. Foto: ÀLEX LARA

Anna Aguareles Loan va calcar el camí de Damià Gelabert i ahir va perdre en la primera ronda del quadre final de l'ITF júnior d'Andorra la Vella davant la segona favorita del torneig, Paula Gutiérrez.

La tennista andorrana va aguantar el primer set contra la rival espanyola per acabar cedint 6-3. Els nervis a l'inici la van fer perdre el servei al primer joc i es va situar amb un 2-0 en contra. A partir de llavors va millorar considerablement el seu joc i va remuntar per situar-se amb un favorable 3-2. La clau del set va estar en el novè joc: perdia 5-3 i va tenir dos avantatges per recuperar el servei perdut però va acabar perdent el primer set.

En el segon, afectada psicològicament i més esgotada en l'aspecte físic Aguareles Loan ja no va oferir més resistència i va perdre el parcial i per tant el partit per un clar 6-1.

Avui la jugadora de la Federació Andorrana de Tennis jugarà la primera ronda dels dobles fent parella amb la francesa Alice Rame –ahir també va perdre a la primera ronda de l'individual contra la britànica Mirabelle Njoze– i de nou contra l'espanyola Gutiérrez i la portuguesa Joana Vale en partit que es jugarà no abans de les 16.30 hores.

De la seva banda Damià Gelabert s'acomiada de la competició en perdre als dobles masculins amb el marroquí Taha Tifnouti contra els espanyols Alberto Barroso i Ferran Calvo en un partit ajustat (6-4 i 6-4) que es va decidir amb un trencament a cada set, en el primer a servei de Gelabert amb 1-1 i en el segon a servei de Tifnouti amb 4-4.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT