PUBLICITAT

Confirmat: Xavi Andorrà i Rubio cauen de la llista

  • Koldo els descarta per al partit de divendres contra Irlanda per lesió
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Ho havia deixat caure dilluns en declaracions a aquest rotatiu i així ha estat: Koldo ha decidit deixar fora de la primera convocatòria de 23 jugadors a Xavi Andorrà i Rubio per les lesions que pateixen.

Aquests dos noms s'afegeixen a altres habituals en les convocatòries com Marc Vales –sancionat– i Manolo Jiménez –lesionat de gravetat– per tant es confirmen tant els problemes en el mig del camp per al seleccionador com en el lateral dret.

Aquesta primera llista –que divendres acabarà sent de 18– té com a defenses Bernaus, Emili, Ilde Lima, Àlex Martínez, Maneiro, Sonejee i Somoza, que encara no ha debutat amb Koldo a la banqueta però que juntament amb Cristian Martínez –aquest reconvertit a interior dret– és l'únic lateral dret nat.

En el mig del camp destaca Edu Peppe, a més de Cristian, Mejías, Ayala, Marc Garcia, Marc Pujol, Quim Salvat, Sergi Moreno i Marcio Vieira. En atac estan Sebas, Lorenzo, Juli Sánchez i Fernando Silva. I en la porteria José Antonio, Iván Periánez i Josep Rivas.

IRLANDA, TAMBÉ amb LESIONats / Pel que fa a Irlanda els problemes són els mateixos per a Giovanni Trapattoni. Jugadors com Kilbane i Foley estan lesionats i d'altres com O'Shea, Given, Walters i McShane estan tocats. El tècnic d'Irlanda, no obstant, no vol excuses quan el seu equip s'està jugant la classificació per a l'Eurocopa 2012: «Només m'interessa el resultat. Andorra és un equip agressiu i hem de mantenir la calma».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT