PUBLICITAT

Consellers generals al telèfon

  • Les demandes van des de temes relacionats amb l'economia fins a qüestions com la plaça de toros a Santa Coloma
E. O. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
meritxell mateu respon una demanda rebuda per correu electrònic. Foto: DA

Les inquietuds dels ciutadans són moltes i variades. Així ho han constatat les tres conselleres generals que Demòcrates per Andorra té a ple temps: Sílvia Calvó, Montserrat Gil i Meritxell Mateu. Seva ha estat la iniciativa de fer arribar als ciutadans una carta en la qual el grup parlamentari es posa a disposició per respondre demandes i rebre suggeriments, ja sigui per via telefònica o per correu electrònic. Moltes de les demandes són de caire econòmic, la situació de crisi així ho estableix, però també n'hi ha d'altra mena: des de fer arribar el rebuig al projecte de la plaça de toros a Santa Coloma, fins informació sobre tràmits burocràtics, passant per suggeriments per canviar algunes mesures.

La iniciativa és una manera de «respondre» a l'elevat nivell de confiança dipositat en el grup per part dels electors, va explicar una de les conselleres que atén el telèfon, que assegura que «ens venia de gust» assumir aquesta feina.

La principal contribució és assessorar i dirigir en el contacte amb l'Administració, sovint feixuc pels ciutadans. Però a la vegada, aquest contacte directe amb els ciutadans serveix per apropar-los a la política. És una manera de lluitar contra el distanciament que es dóna a tot arreu i del que Andorra no n'escapa.

Les conselleres consideren que la «iniciativa és bona» i confien que sigui «rebuda positivament per la ciutadania». Així, valoren que «aquesta pràctica és molt satisfactòria perquè ens permet seguir en contacte amb les problemàtiques a les que s'enfronten els ciutadans en el seu dia a dia». El contacte amb la ciutadania també els permet conèixer les inquietuds de la població i intentar solucionar les incidències «que estan a la nostra mà».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT