PUBLICITAT

L'empresa andorrana XarxaSoft és present a la fira SIMO

  • Els germans Thiers són els creadors d'un programa específic per a podòlegs
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Laura i Yves Thiers a la porta del seu negoci. Foto: ANA / N. M.

L'empresa andorrana guanyadora del premi Intel, XarxaSoft, estarà present al SIMO, la Fira Internacional de noves tecnologies més important d'Europa. L'esdeveniment té lloc des d'avui i fins dijous a l'Ifema de Madrid. Segons va explicar el propietari de l'empresa,Yves Thiers, a l'ANA, aquesta serà la primera vegada que una empresa andorrana sigui a aquesta fira, i és una oportunitat molt important per a donar-se a conèixer i expandir el seu producte.

Xarxa Soft va ser la guanyadora, el passat maig, del premi a la innovació de canal 2010 que atorga l'empresa informàtica Intel. Els germans Yves i Laura Thiers van crear fa un any un programa específic per administrar la documentació dels podòlegs. El que el fa diferent a la resta de programes, segons Yves Thiers, és el fet que és virtual, és a dir, que es pot consultar i fer servir des de qualsevol ordinador, oferint, a més, major garantia de la confidencialitat de dades. E-podologia ja es distribueix a Espanya, Portugal i França, i segons afirmen els seus creadors, en només un any han cobert les despeses del projecte.

La presència al SIMO és una part del premi que els va atorgar Intel, i és el més important per Thiers, ja que tal com apunta «estarem al costat d'HP, de Toshiba, de Intel... i tindrem l'oportunitat de presentar-los cara a cara el nostre programa». Un dels objectius és conèixer nous distribuïdors que puguin comercialitzar el programa, sobretot arreu d'Espanya. A més, a la fira presentaran tota una gamma de productes que comercialitzaran al mercat europeu i que han anat desenvolupant en els darrers mesos.

Thiers també destaca que el públic de la fira és molt especialitzat i «és gent que busca productes com el nostre i que ja hi està interessat».

Segons Thiers, des que van guanyar el premi Intel els clients han confiat més en els programes virtuals i els demanen diversos productes que estaven en fase inicial i que han hagut de desenvolupar ràpidament. Assegura que el reconeixment ha estat molt positiu per a ells i que actualment ja tenen uns 78 clients mensuals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT