PUBLICITAT

Dos andorrans al 7è Fòrum dels Joves de la Unesco

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Maria Teresa Medrano Rodrigo i Roger Padreny Carmona representaran el jovent del Principat d'Andorra al 7è Fòrum dels Joves de la Unesco, que tindrà lloc del 17 al 20 d'octubre a la seu de la Unesco a París. Els dos participants andorrans han estat seleccionats per la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco, el Departament de Joventut i Voluntariat del Govern d'Andorra i el Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra.

El Fòrum dels Joves de la Unesco reuneix delegats de la joventut dels estats membres de l'organisme, representants de la societat civil, de les Nacions Unides, d'organitzacions intergovernamentals, d'institucions acadèmiques i també del sector privat.

debats i suggeriments / Durant els dies del Fòrum, els participants debaten i intercanvien opinions sobre temes d'actualitat. Els joves tindran l'oportunitat de presentar les seves recomanacions als representants dels estats membres, en la 36a Conferència General de la Unesco, que tindrà lloc del 25 d'octubre al 10 de novembre.

Un altre dels temes que es tractaran durant el 7è Fòrum dels Joves de la Unesco serà la revisió dels resultats i de les lliçons apreses durant l'Any Internacional de la Joventut, el 2010, al mateix temps que es debatran les fórmules per mantenir i intensificar l'impuls generat. A més, com cada any, el Govern d'Andorra subvenciona la participació al Fòrum d'un jove representant d'un dels països menys desenvolupats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT