PUBLICITAT

30% de demanda dels habitatges de la Querola

  • El Comú de la parròquia i el propietari signen un conveni per desencallar la construcció del complex residencial
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
El propietari afectat, Simó Duró, i la cònsol menor del Comú d'Ordino, ahir. Foto: ANA / M.C.

E El projecte de la Querola, dissenyat pel prestigiós arquitecte Jean Nouvel, és més a prop de fer-se realitat, segons va informar l'ANA. Ahir el Comú d'Ordino, el Quart, la promotora Casa Projectes SL i el propietari afectat, Simó Duró, van signar el conveni urbanístic que permetrà desencallar la construcció d'aquest complex residencial «que situa a Andorra al segle XXI», en paraules del promotor Jordi Cerqueda. Segons han reconegut, la demanda pels habitatges projectats arriba al 30% abans de la seva comercialització. Nouvel visitarà la zona a finals d'octubre.

ELS SIGNATARIS / Després de quatre anys de negociacions, ahir es va signar finalment el conveni urbanístic de la Querola. Una signatura que ha resultat complexa per la viabilitat del projecte, segons va explicar el cònsol major d'Ordino, Ventura Espot, però que el convertirà en «un referent urbanístic a nivell muntanyenc i farà les delicies de les persones que ho vegin». «La gent pujarà a Ordino a veure la Querola», va afirmar Espot.

En la mateixa línia, Jordi Cerqueda, de la promotora Casa Projectes, va assegurat que aquest projecte «porta a Andorra al segle XXI» i va considerar que «suposarà una gran oportunitat tenir un arquitecte de referència en un projecte singular i adaptat a la comunitat». Per la seva part, Xavier Santamaria, també en representació de la promotora Casa Projectes, va anunciar que Jean Nouvel visitarà la zona del projecte l'última setmana d'octubre en el que serà «el començament definitiu de la futura Querola». Cerqueda va dir que finalment comprendrà un espai per a uns 70 habitatges.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT