PUBLICITAT

Les lesions condicionen Koldo per a la convocatòria contra Irlanda

  • Xavi Andorrà i Rubio són dubte per al duel de divendres del Preeuropeu i Vales compleix sanció
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

El partit contra Irlanda del pròxim divendres que tanta expectació està aixecant des de que la UEFA va decidir que es jugués a l'Estadi Comunal està sent un camí de dubtes per al seleccionador tricolor. Koldo sap que no podrà comptar amb un Marc Vales que ha de complir un partit de sanció per cicle de targetes ni amb un Manolo Jiménez que fins el febrer com a mínim no estarà.

La convocatòria de 18 jugadors no es planteja fàcil perquè tot i que Ildefons Lima torna amb l'equip després de complir sanció, d'altres jugadors habituals com Xavi Andorrà o Rubio estant tocats i són dubte. El fet de que el partit es jugui a Andorra permet Koldo aguantar, si vol, fins a l'últim moment per fer pública la llista definitiva però sembla que això no acaba d'agradar al seleccionador. «És possible que demà [per avui] caigui algun d'aquests dos jugadors», va assegurar ahir. Avui ha de donar una preconvocatòria de 23 jugadors i sembla que cap dels dos va pel bon camí per tenir l'alta. De fet Andorrà ni tan sols va jugar el diumenge passat amb el Pidasa i Rubio, entre el canell i una luxació a l'espatlla tampoc està per jugar un partit d'aquest nivell. «De moment estem treballant amb un grup de 24 o 25 i prefereixo no avançar res mes», va sentenciar. En aquesta llista estarien els porters José Antonio, Josep Rivas i Periánez i els jugadors Òscar, Emili, Bernaus, Rubio, Marcio Vieira, Fernando Silva, Marc Pujol, Sergi Moreno, Cristian, Sebas, Somoza, Mejías, Peppe, Juli Sánchez, Ayala, Ildefons Lima, Xavi Andorrà, Lorenzo, Quim Salvat, Àlex Martínez i Marc Garcia.

PEPPE, A TENIR molt EN COMPTE / El que és segur, tal i com va confirmar el propi Koldo, és que aquesta vegada podrà comptar amb el cervell del Matecosa Edu Peppe, que ja havia entrat en les darreres preconvocatòries però per temes burocràtics no havia pogut debutar encara. Tot apunta a que divendres podrà fer-ho perquè per a Koldo és un jugador a tenir molt en compte. «Ell pot ser una novetat, ja té el passaport a la mà», va dir. Segons ha pogut saber aquest rotatiu Peppe estarà en la llista definitiva de 18 si no hi ha cap contratemps en forma de lesió i el dubte està en saber si serà titular o no en les tres posicions de la medular que en principi ocupen Cristian, Marc Pujol i Sergi Moreno.

IRLANDA, UN ALICIENT / Irlanda arriba a la cita amb la classificació per a l'Eurocopa del 2012 en joc i no vindrà ni molt menys a especular. Tot el contrari: si pot intentarà golejar. «Voldrà imposar la seva manera de jugar. És un equip en forma i ens farà patir en la nostra àrea», va anticipar Koldo. No obstant això el fet de jugar contra una selecció britànica que entén el futbol gairebé com si fos una religió i fer-ho per primera vegada al Principat serà un al·licient per a la tricolor: «Tot el que s'està generant abans d'aquest partit els jugadors ho noten. A més és l'últim d'aquesta fase a casa i tots aquests al·licients fan que el duel sigui especial».

El que s'ha confirmat és que a Andorra no s'instal·larà cap pantalla en zones públiques per emetre el partit tot i que s'havia estudiat aquesta possibilitat per tant no s'espera que siguin tants els seguidors irlandesos que vinguin, ja que la Federació Irlandesa s'ha encarregat de muntar una fan zone a Barcelona vist que molts aficionats ja tenien els bitllets fins a la Ciutat Comtal abans que la UEFA decidís que el partit es jugaria al Comunal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT