PUBLICITAT

Gelabert no ofereix gaire resistència davant el gal Riviere

  • Cau 6-1 i 6-2 en la primera ronda de l'ITF i avui debuta Aquareles Loan en noies
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gelabert golpeja de 'drive' en el duel d'ahir contra Riviere als Serradells. Foto: ÀLEX LARA

Damià Gelabert no va oferir gaire resistència en el seu debut a l'ITF júnior d'Andorra la Vella que es disputa al pavelló dels Serradells. El tennista andorrà, que entrava directament en el quadre final per wild card va caure ahiren la primera ronda –vuitens de final– davant el francès Kevin Riviere, cap de sèrie número 4.

Gelabert va perdre per 6-1 i 6-2. En el primer set, lluny del seu millor joc fruit dels nervis del debut i de l'entitat del rival, no va tenir cap opció. En el segon d'inici va mostrar-se més relaxat, agressiu i encertat. Així va poder mantenir per dues vegades el seu primer servei però en el cinquè lloc va rebre un cop psicològic del qual ja no es va refer. Va tenir dos avantatges per fer el 3-2 però el francès finalment va aconseguir el break i a partir de llavors va tenir un camí plàcid fins el triomf.

ELS DOBLES 24 HORES DESPRÉS / En el quadre principal femení Anna Aquareles Loan finalment debuta avui davant l'espanyola Paula Gutiérrez, segona favorita, no abans de les 18.30 hores. I en els dobles masculins Gelabert torna a jugar avui 24 horas després amb el marroquí Taha Tifnouti davant Barroso i Calvo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT