PUBLICITAT

DA atén per telèfon i correu electrònic a la població

  • Les conselleres en dedicació a ple temps , Calvó, Gil i Mateu, són les encarregades
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La consellera demòcrata Silvia Calvó atén una trucada telefònica. Foto: DA

Les conselleres generals demòcrates amb dedicació a ple temps en les tasques parlamentàries, Sílvia Calvó, Montserrat Gil i Meritxell Mateu, seran les encarregades d'atendre i vehicular les demandes i suggeriments de la població que els arribin a través del correu electrònic del grup parlamentari o bé a través de la línia telefònica.

Segons van explicar les conselleres demòcrates en un comunicat, «aquesta pràctica és molt satisfactòria perquè ens permet seguir en contacte amb les problemàtiques a les que s'enfronten els ciutadans en el seu dia a dia».

La iniciativa de mantenir aquest contacte amb els ciutadans va posar-se en marxa a principis del mes de setembre enviant una carta en la qual el grup parlamentari es posa a disposició de rebre les demandes i suggeriments de la gent via correu electrònic i via telefònica.

Un mes després n'han fet el primer balanç i asseguren que molts «dels ciutadans que s'adrecen a nosaltres simplement intenten donar un cop de mà amb suggeriments i crítiques constructives». El contacte amb la ciutadania també els permet conèixer les inquietuds de la població.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT