PUBLICITAT

Alta participació en el Dia de la Família de Naturlàndia

  • El projecte per fer més accessible la sanitat al Congo va ser la causa solidària
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
El públic observa el Piolet i la Violeta al Tobotronc. Foto: ANA

El sol i les bones temperatures van acompanyar els molts visitants que van participar en el Dia de la Família d'ahir a Naturlàndia. Alguns ja coneixien que se celebrava aquesta diada, que a més tenia un fi solidari; d'altres se es van informar quan van arribar al parc, però tots van valorar molt positivament la iniciativa. El Tobotronc i la visita del Piolet i la Violeta han estat les atraccions que van tenir més èxit. Una diada que tenia el fi solidari del projecte de fer accessible la sanitat als nascuts al Congo, en el què treballa Unicef .

Durant tot el dia el parc va celebrar aquest dia, que s'organitza per segon any consecutiu, amb activitats i ofertes per a tots els públics. Els treballadors del parc es van mostrar molt satisfets per l'alta assistència que es va registrar durant tot el cap de setmana i, especialment, ahir. A més, aquest Dia de la Família ha servit també per «sensibilitzar la gent en la tasca de la nostra organització, especialment al Congo», va explicar la directora del comitè d'Unicef d'Andorra, Marta Albert. En aquesta ocasió, la recaptació de les entrades del Tobotronc es destinarà al projecte d'Unicef al Congo per aconseguir que els recent nascuts siguin apuntats al registre civil per tenir accés als medicaments i vacunes que s'ofereixen. Un fet especialment rellevant tenint en compte l'alt índex d'infecció pel virus del VIH a la zona.

Grans i petits van poder gaudirdels llits elàstics, del circuit infantil de motocròs, de la pista de patinatge sobre gel, de les pràctiques de tir amb arc o de golf i de les baixades en Tobotronc, sens dubte l'atracció que més èxit va tenir del dia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT