El VPC perd de nou, però el seu jovent dóna la cara

CANTON SAINT LYS

Una jugada en el partit inicial. Foto: ÀLEX LARA

El VPC Andorra va sumar ahir la segona derrota consecutiva a Honor després de caure 15-12 a Canton Saint Lys. El duel va estar marcat per les baixes per lesió dels andorrans (Magallón, Kirikaixvili, Jamrulidze, Joan Fité...) i per un equip amb sis joves valors que van donar una bona imatge.

El duel va començar a favor dels homes de Michael Broad gràcies a dues penalitats que va sumar Barkalaia (minuts 10 i 22), però just abans de la mitja part el Canton Saint Lys es va acostar al marcador amb un assaig que posava el 5-6. En la segona part els francesos van sumar un nou assaig al minut 49 que esdevindria decisiu, amb transformació inclosa que deixava el 12-6 al marcador. Només sis minuts més tard, l'avantatge local s'ampliava amb una penalitat (15-6), però al minut d'això Barkalaia va sumar una penalitat (15-9) i una altra al minut 62 (15-12) que deixava estancat el marcador.

El rendiment de l'equip, tot i les baixes importants, va ser bo. De fet, va ser un dia en què es va veure la implicació dels joves del VPC. El segon equip va guanyar 23-24.