PUBLICITAT

Homenatge a Paquita Fité a la Fira del Roser laurediana

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Naudi dóna un ram de flors a Fité ahir a la inaguració de la Fira. Foto: ANA

La inauguració de la Fira del Roser de Sant Julià de Lòria va tenir un accent emotiu. El Comú de la parròquia va lliurar un ram de flors a Paquita Fité, en reconeixement a la seva tasca d'impulsora ara fa 26 anys de la recuperació de la Fira. A més, Fité ha estat present de forma ininterrompuda durant tots aquests anys tant a la Fira del Roser com a la de Santa Llúcia. Aquest any, la vela del Prat Gran aplega una trentena d'expositors, segons va explicar el conseller de Turisme i Comerç de Sant Julià, Enric Naudi, que va ser l'encarregat de fer-ne la inauguració conjuntament amb la consellera de Social, Beatriz Lorenzo, i el mossèn de la parròquia, Pepe Chisvert.

El conseller de Turisme i Comerç lauredià va explicar que l'homenatge a Paquita Fité es feia perquè molt probablement aquest serà el seu darrer any de participació a la Fira i es tracta de fer-li un reconeixement a la dedicació per fer possible l'esdeveniment, va recollir l'ANA, ja que va ser una de les figures que va contribuir a la recuperació de la Fira del Roser, ara fa 26 anys.

Aquesta edició de la Fira del Roser aplega una trentena d'expositors, xifra similar a la d'anys anteriors, segons va apuntar Naudi. Com cada any, a la vela s'hi venen productes de roba, de menjar i artesanals.

ABSÈNCIA D'ANIMALS / El conseller de Turisme i Comerç lauredià va justificar l'absència del bestiar a la Fira perquè una vegada més l'esdeveniment ha caigut a principis del mes d'octubre i els ramaders encara tenen el bestiar a la muntanya i «logísticament era complicat de fer-ho».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT