PUBLICITAT

Èxit de participació a la 'Gimkna't a set bandes' amb 164 concursants

  • Els joves, en grups de quatre, van fer una prova a cada parròquia
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un equip ultima els preparatius per prendre la sortida, ahir. Foto: ÀLEX LARA

A les onze en punt del matí d'ahir al Parc Central d'Andorra la Vella es va donar el tret de sortida a la Gimkna't a set bandes en la qual hi prenien part 164 participants d'entre 12 i 30 anys. Dividits en grups de quatre joves, els participants van passar per diferents proves durant tot el dia en cada una de les set parròquies fent ús en els seus desplaçaments del transport públic. Les proves estaven relacionades amb un àmbit del Pla Nacional de la Joventut, amb el medi ambient, els esports, la salut, el treball, lleure, habitatge, i cultura. Per primera vegada, es tracta d'una activitat organitzada de forma conjunta pels departaments de Joventut dels set comuns per aconseguir afavorir espais d'intercanvi i participació entre els joves. Dels 41 equips, només vuit eren de majors de divuit anys, i la resta abraçaven les edats compreses entre els 12 i els 18, va informar l'ANA.

La xifra de participació va ser valorada com a molt exitosa per la directora de Joventut i participació Ciutadana del Comú d'Andorra la Vella, Meritxell Rabadà, que va explicar que s'ha anat a informar directament als llocs on es reuneixen els joves per atraure'ls a l'activitat.

Els joves es van dividir en equips de quatre integrants cada un. En total, va haver-hi 41 grups, dividits en dues franges d'edat: de 12 a 17 anys –33 equips– i de 18 a 30 anys –vuit grups–. Al llarg del dia els equips van fer una prova per parròquia. Els desplaçaments es feien amb transport públic. Les proves es van acabar al parc Central amb una flashmob i el lliurament de premis. Al final, una botifarrada va servir de cloenda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT