Relliscada a València

• L'Hotels Plaza desaprofita l'1-3 amb què se'n va anar al descans i pateix la primera derrota de la temporada
VALÈNCIA

Jona, durant el matx de la passada jornada contra el Burela, quan l'Hotels sí que va aprofitar els contratacs. Foto: TONY LARA

Decepció a l'expedició de l'Hotels Plaza Andorra que va disputar ahir a València el segon partit de la temporada –tercera jornada– de Segona. L'equip andorrà va caure derrotat 5-3 a la pista de l'UPV Maristas València després que no fos capaç d'impedir que els valencians remuntessin l'1-3 amb què es va arribar al descans. Amb aquesta derrota, els homes que ahir va dirigir Davide Marfella –Xavier De la Rosa, encara sancionat, no hi va assistir– sumen un triomf un partit perdut a la taula, i cauen a la 9a posició amb tres punts, ja a sis del líder Oxipharma.

Els gols a la primera part van arribar aviat. Als tres minuts Emil va engaltar una volea al segon pal a la treta d'un córner, a la xarxa sense més, i als cinc minuts de partit Soty posava el 2-0 quan també a la sortida d'un córner el seu xut ras va superar la defensa rival i el porter Fer. Però el conjunt universitari va reduir distàncies només un minut més tard, quan en un contratac, amb dos contra Aitor, Rafa va definir l'1-2. El matx semblava boig, perquè no corria gairebé el temps i els gols s'acumulaven: al minut 8, Carlinhos va fer el gol més maco quan va furtar una pilota, es va escorar a una banda i aprofitant la sortida de Fer, li va passar la pilota per sobre per posar l'1-3 amb què es va arribar al descans.

A la represa, tot va canviar. Al minut 29 Sena va marcar aprofitant que la pilota va passar pel mig de la defensa andorrana sense que ningú la rebutgés. Cinc minuts més tard, l'empat era una realitat gràcies a una falta. En l'atac valencià, Ricciotti va tocar la pilota amb la mà i va rebre una groga, i la falta treta per Borja es va trobar amb Aitor en un primer temps, però el mateix Borja va agafar el refús per marcar (3-3).

Els valencians havien donat la volta al partit, i encara donarien un altre pas endavant quan en el minut 37 Charlie va posar el 4-3. L'Hotels Plaza jugava llavors amb porter jugador, i quan Paulinho li va passar una pilota a Carlinhos aquest va rebre una falta que els àrbitres no van veure. A la contra, Rafa va aprofitar la situació per marcar el 5-3 i deixar el conjunt andorrà sense opcions, quan ja el temps havia arribat al minut 38. Els últims moments del matx no va oferir cap opció dels homes de Marfella, amb Carlinhos de porter jugador i el duel perdut.

«Hem fallat el que l'altre dia contra el Burela sí que vam saber aprofitar», va dir ahir el segon entrenador de l'Hotels Plaza. Dissante vinent, el Poliesportiu rebrà un Fuconsa Jaén que ahir va vèncer 1-0 a ElPozo.