L'Andorra juga amb foc amb l'Albi però venç per 2-0

• Pujol obre el marcador als cinc minuts i Cristian el tanca al 81
R. M. S.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Ayala, autor del magistral passi de gol a Cristian, que feia el 2-0 final. Foto: ÀLEX LARA

semblava que el FC Andorra jugava ahir a mig gas contra un Albi sense gaire recursos. I és possible que ho fes perquè als cinc minuts de joc ja guanyava amb una diana sense contemplacions de Marc Pujol, que va retallar dins de l'àrea com si ho fes davant d'un juvenil, i va afusellar el porter amb calma. Però el cas és que la resta del matx, tot i poder augmentar el caseller de la mateixa manera que en va poder rebre, va jugar amb foc amb un rival que no va saber matar en les ocasions que va tenir. Així, al minut 81, quan la cosa semblava posar-se perillosa, Cristian va fer el 2-0 després d'una magistral passada des de camp propi d'Ayala.

El gol de Pujol va ser del poc vistós de la primera part, tot i que Cristian, al minut 38, es va plantar sol davant del porter David –passada de Emili, que va sortir de la defensa a l'estil Becken(Piquen)bauer–, però els peus d'aquest van evitar el gol.

A la represa, als dos minuts l'Albi avisava: Albert va mostrar reflexos amb una mà miraculosa a tir a boca de canó de Pérez. Al 55, Emili va respondre per part local amb un obús des del propi camp que el porter i el pal van evitar que fos gol, i Toscano en el 66 va fer una jugada personal, d'esquerra a dreta en bon moviment, que va obligar al porter a enviar a córner en una gran intervenció. Però l'Albi s'acostava amb cert perill perquè l'Andorra el deixava fer, i així en el 79 Pérez va afusellar alt, a dos metres de la porteria, i en el mateix minut en va tenir una altra de semblant. Dos minuts després, Ayala feia d'Emilinbauer, passada llarga inclosa, i Cristian matava.