PUBLICITAT

Sallés se supera a la Copa del Món

  • És la primera andorrana en passar una ronda a la màxima competició
EL PERIÒDIC
ROMA

Periodic
laura Sallés, durant un combat als Jocs dels Petits Estats. Foto: TONY LARA

Laura Sallés (-63kg) va fer ahir història en superar una ronda de la Copa del Món. Va vèncer a Roma a la italiana Flavia Paganessi, subcampiona d'Itàlia els últims tres anys, en un combat que es va allargar fins els 4min 10s i que Sallés va vèncer per ippon de tai-otoshi. En la següent ronda, l'andorrana va caure contra la brasilera Mariana Silva, la 18a del món. Amb tot, Sallés entra en la història del judo andorrà.

Sallés va aconseguir derrotar Paganessi, una judoka amb qui tenia un compte pendent després que la italiana, de 30 anys, guanyés a l'andorrana en els Jocs del Mediterrani del 2009, a Pescara. La competidora del club Hantei va dominar el combat des de l'inici, però va ser de cara al final quan es va imposar, superats els quatre minuts de lluita. Al següent duel, davant de Silva, Sallés va perdre per ippon al 2min 41s.

Per altra part, ahir es va conèixer el rival d'avui d'Èric Risco (+100kg) a Liverpool, també a la Copa de Món. Serà el brasiler David Silva (24 anys), 5è en la Universiada de Shenzen, tercer en la mateixa competició en Open i 5è en l'última copa del món de Bucarest.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT