PUBLICITAT

Sansa preveu buscar la mínima a la primavera

  • La lesió al tendó d'Aquil·les persisteix i la marató haurà d'esperar
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sansa, a la dreta, durant una cursa a l'Estadi Comunal. Foto: O. M.

Pep Sansa manté la calma perquè sap que fins al final de la pròxima primavera té temps per buscar la mínima olímpica –2h 18min és el temps de la minima B– per poder disputar la marató dels Jocs Olímpics de Londres. La seva lesió al tendó d'Aquil·les –tendinitis–no acaba de millorar com ell voldria, i dos mesos després encara no ha agafar ritme d'entrenaments perquè el dolor persisteix. Així doncs, descartada la marató de València del pròxim 27 de novembre, Sansa pensa ja en 2012.

Sansa sap que la cursa valenciana, plana, és una bona carrera per a intentar la mínima B, però no arriba a temps perquè la tendinitis no ha millorat massa com per entrenar una marató, amb tot el volum de quilòmetres que comporta. «Es necessiten tres mesos per preparar-la bé», assegura l'atleta andorrà. Així doncs, la seva idea és buscar alternatives de cara a la pròxima primavera. Pensa en la marató de Barcelona, tot i que no és ni molt menys plana, que es disputa el 25 de març, però també en altres europees, com ara la de Rotterdam, el 15 d'abril.

ES VEU AMB CAMES PER LA MÍNIMA / Tot i els problemes pels que passa Sansa en aquest moment amb el tendó d'Aquil·les –«les tendinitis són complicades de curar, és temps i un temps llarg», assumeix el corredor–, l'andorrà considera que té en les seves cames moltes opcions d'aconseguir aquest temps mínim de 2h 18min que se li exigeix i que ja té Toni Bernadó. «No ho veig un temps impossible», assegura.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT