PUBLICITAT

Naudi acusa Martí de «fraccionar la societat»

  • El president del PS reitera la crítica «d'inactivitat» i «demagògia» al Govern
E. O. G.
ANDORRA LA VELLA

El cap de Govern, Toni Martí, ha de rebre aquesta tarda el líder de l'oposició parlamentària, Jaume Bartumeu. En relació a aquesta qüestió, el president del Partit Socialdemòcrata (PS), Víctor Naudi, va comentar que «esprem que es clarifiquin alguns punts» de les reformes anunciades en el discurs televisat de Martí. Algunes de les mesures han tingut un efecte «llastimós», des del punt de vista de Naudi, ja que s'ha enfrontat els treballadors del sector privat amb els del sector públic, generant així un nou «fraccionament de la societat».

El president socialdemòcrata va exposar que l'anunci de les retallades salarials al cos funcionarial ha dividit la societat generant un enfrontament entre els treballadors públics i els del sector privat. Més enllà, va criticar que des del Govern «l'únic que es fa és grans anuncis que després no prosperen». En aquest sentit, va valorar que es fa «demagògia, i accions concretes poques». Així mateix, va tornar a posar damunt la taula la «certa inactivitat» de l'Executiu i va expressar la temença que, quan el cap de Govern parla «d'urgència», aquestes siguin «paraules buides».

De tota manera, des del PS s'espera que en la trobada que han de mantenir el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, i Toni Martí aquesta tarda serveixi per a clarificar alguns dels punts de les reformes anunciades en el discurs que Martí va dirigir a la nació el passat 19 de setembre.

Bartumeu ja va advertir que el seu grup no faria «aplaudiments acrítics» i que el recolzament a les mesures i reformes vindria després de tractar qüestions concretes. Així, la predisposició de Bartumeu és la d'anar a escoltar i estendre novament la mà per arribar a acords, però que no de donar suport sense més al Govern. El president del grup parlamentari va recordar a principis de setmana que fa dies tenen «la mà estesa al buit» i que ni l'Executiu ni el grup que li dóna suport l'han recollida per començar a treballar en els pactes d'Estat necessaris.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT