PUBLICITAT

El projecte de La Querola es divideix per agilitzar-lo

EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Un moment de la sessió d'ahir. Foto: ANA

L'espai on s'ha d'instal·lar La Querola a Ordino es dividirà en dues parts, els terrenys de propietat privada i els del Quart, per poder començar quan abans millor amb la construcció de la zona residencial dissenyada per Jean Nouvel. Segons va explicar la cònsol menor, Consol Naudi, el proper dilluns se signarà el conveni amb els promotors, els particulars, el Quart i el Comú i dijous vinent el Comú aprovarà la modificació del POUP per poder establir les dues àrees. Amb aquests tràmits, el projecte de La Querola quedaria «pràcticament desencallat», va afirmar Naudi.

La setmana vinent se celebrarà un consell de comú extraordinari en el que està previst aprovar la modificació del POUP, després que dilluns se signi el conveni entre els promotors, els particulars, el Quart i el Comú. Naudi va recordar que s'han intentat posar totes les eines a l'abast perquè el projecte de la Querola pugui entrar en aquest mandat, i va afegir, que després serà el torn d'estudiar-lo, i valorar si es pot aprovar de seguida o no, segons va recollir l'ANA.

RECURS D'ALÇADA / Cal recordar que el propietari d'un terreny contigu a La Querola i al vial d'accés que ha de ser ampliat va presentar un recurs d'alçada contra la modificació del POUP ordinenc. En cas que hi hagi silenci administratiu, aquest particular ja va advertir que iniciaria un procés judicial perquè sigui la Batllia qui es pronunciï. Una situació que probablement allargarà els terminis marcats per iniciar les obres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT