PUBLICITAT

Ferran Pol torna a entrenar a un Andorra que vol jugar «més junt»

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

El porter Ferran Pol, que va patir una greu lesió a final de la passada temporada, ja ha tornat als entrenaments amb el FC Andorra, tot i que amb un pla específic de recuperació per anar de mica en mica. Si es compleixen els terminis, Pol podria tornar a vestir la samarreta el 15 d'octubre, quan l'Andorra jugui a casa contra el Juneda.

Així ho va anunciar ahir el tècnic Richard Imbernón, que també va parlar de la necessitat que el seu equip jugui «més junt» en totes les línies, evitant així problemes defensius. «Si juguem més junts, guanyarem més. És un problema que tenen molts equips, que a nosaltres ens passa des d'abans d'acabar la passada temporada, segons els informes que hem vist, i hem de millorar això», va dir l'entrenador.

Així mateix, Imbernón considera que la millora està «en cada jugador», perquè «és una qüestió més individual, d'assumir-ho». Amb tot, el tècnic considera que l'equip va respondre amb una unió entre línies fructífera «durant els primers deu o quinze minuts jugats a Solsona».

El tècnic va parlar també del treball que fa el seu equip per acoblar-se a les baixes de la campanya anterior, algunes clarament importants com la de Riera: «Riera ens donava moltíssim, gols i desequilibri; la seva baixa ha modificat el joc de l'equip, però ara tenim més treball de combinació que no pas individualitats, encara que també en tenim amb Toscano i Cristian, que són molt bons en l'u contra u».

EL PARTIT CONTRA EL CERVERA, AJORNAT/ Tot i que l'Andorra espera encara la confirmació de l'ajornament, el club ha demanat que el matx de la setmana vinent contra el Cervera es passi a l'1 de novembre. El cap de setmana vinent la selecció s'emportarà molts jugadors, ja que juga contra Irlanda i dies després a Moscou contra Rússia en el Preeuropeu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT