PUBLICITAT

Naudi lamenta la dissolució del corrent d'ES

  • Dissabte el comitè directiu haurà d'aprovat una proposta per a la creació de la comissió de candidatures
30092011ps
El president del Partit Socialdemòcrata, Vïctor Naudi, i el vocal Josep Vila, durant la roda de premsa d'aquest dijous. Foto: ANA / N. M.
El president del Partit Socialdemòcrata, Víctor Naudi, ha manifestat aquest dijous que "lamentem profundament" la dissolució del corrent intern d'Esquerra Socialista perquè "ha fomentat el debat"' i la seva existència "ha estat molt positiva". D'altra banda, en la roda de premsa d'aquest dijous, els socialdemòcrates han parlat de la formació de les candidatures comunals en què treballen, i han assegurat que encara no han tancat els noms que les conformaran però que avancen a bon ritme amb l'elaboració del programa.

El Partit Socialdemòcrata ha anunciat aquest dijous que lamenta la notícia de la dissolució del corrent intern d'Esquerra Socialista, perquè segons ha dit Naudi, "l'existència de corrents interns com aquest és positiva". A més, ha assegurat que ES "ha fomentat el debat", i que això s'haurà de mantenir dins el partit.

Pel que fa a la crítica concreta d'ES perquè el nou comitè directiu tampoc no ha tingut en compte les demandes que van presentar ja fa més d'un any, Naudi ha assegurat que això es deu a una qüestió de temps. Apunta que es tracta de propostes que necessiten temps per poder-se plasmar en iniciatives legislatives, però que "els hi hem fet arribar que ens comprometem a recollir-les per poder dur-les a terme més endavant". Ara, però, la prioritat són les eleccions comunals i la composició de les candidatures.

En aquest sentit, Naudi i el vocal Josep Vila han coincidit a indicar que es treballa "a bon ritme" en l'elaboració del programa. Aquest dissabte el comitè directiu haurà d'aprovat una proposta per a la creació de la comissió de candidatures, que es basa en la proposta acceptada al passat congrés del partit. Així, es definirà qui queda encarregat de l'aprovació de les diverses llistes comunals.

Pel que fa als mateixos Vila i Naudi, asseguren que per ara no són candidats a cònsols. Naudi afegeix que ell no és "la principal línia de treball" per al lloc de cònsol major a Escaldes-Engordany, però que això no vol dir que si calgués ho podria ser. Per la seva banda, Vila diu que serà el partit qui li hagi de proposar ser candidat i que ell ho valorarà, però que en tot cas "jo estaré a la llista encara que sigui al número 14" i que farà tota la campanya que calgui pel PS d'Andorra la Vella.

Quant a la possibilitat que la llista de la capital l'encapçali Jan Cartes, els dos socialdemòcrates presents a la roda de premsa han apuntat que ell no ha expressat el seu oferiment ni al comitè parroquial ni al directiu.

D'altra banda, Naudi ha explicat que "el que fem és intentar buscar equilibri entre experiència i gent jove per poder aportar renovació de candidats i idees". Ha apuntat que no hi ha problemes per buscar candidats, però que és normal que a vegades es tanquin les llistes a l'últim moment, i que el que els hi preocupa és "veure als ministres corrents per buscar candidats amb tota la feina que hi ha a fer dins el Govern".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT