PUBLICITAT

Vessament de gasoil al pont dels Escalls per un canvi d'un dipòsit

P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Dotacions de Bombers i GRIM ahir a la nit al pont dels Escalls Foto: TONY LARA

A l'avinguda Fiter Rossell, número 30, en un edifici que es troba sobre una roca, es va produir ahir al vespre una fuita de gasoil que va caure directament a l'altura pel pont dels Escalls, a Escaldes-Engordany, al riu Valira. Ahir a la nit encara no es tenien dades sobre la repercussió exacta del vessament i la Policia parlava de xifres que anaven al voltant dels 300 i 700 litres de gasoil vessats.

El vessament es va produir quan una empresa es disposava a fer un canvi de dipòsit i per aprofitar la canalització de l'antiga instal·lació es va produir una fuita des d'aquesta que va anar a parar directament a la roca que esta sota l'edifici i després va caure al riu. La forta olor de gasoil va alertar també a tots els veïns de la zona.

Al lloc dels fets es van desplaçar en un primer moment agents de circulació, seguits de bombers i policia. Els membres del GRIM van accedir amb cordes per baix del pont per verificar quan finalitzava la fuita. Tècnics del departament de Medi Ambient també es van acostar a la zona per prendre nota de tot el succés.

Avui s'espera que de matí, bombers i tècnics de Medi Ambient vigilen la zona i facin la inspecció requerida per determinar exactament quina ha estat la incidència.

Segons la Policia, ahir no es va prendre cap tipus de mesura al riu per tractar el gasoil vessat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT