PUBLICITAT

El grup de DA pregunta sobre l'ampliació del Lycée

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El grup parlamentari demòcrata ha entrat una pregunta a Sindicatura amb caràcter d'urgència perquè sigui resposta en la sessió de control al Govern prevista per aquest dijous. En concret, els demòcrates volen saber en quin punt es troba el projecte d'ampliació del Lycée Comte de Foix.

La consellera demòcrata Meritxell Mateu ha entrat una pregunta per saber quines accions ha dut a terme el Govern al voltant del projecte d'ampliació del Lycée, tenint en compte que, segons assenyalen, s'han produït declaracions contradictòries en els darrers dos anys. En aquest sentit, recorden que El 2009, el govern francès va informar que donava el vistiplau al terreny proposat pel Govern i que ja tenia la partida pressupostària preparada per iniciar els treballs tècnics. Posteriorment, segons apunten, la ministra d'Educació de l'anterior Govern va dir que no havia trobat cap informació al respecte.

Més endavant, la part francesa va anunciar que ja havia posat a concurs el disseny i el projecte d'ampliació, però un any més tard, el delegat de l'ensenyament francès declarava que l'ampliació era una «obra virtual» per manca de pressupost. Recentment, el rector de l'Acadèmia de Montpeller va assegurar que la realització del projecte era imminent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT