PUBLICITAT

El forfet per a resident de Vallnord costarà 134 euros fins al 23 d'octubre

  • Grandvalira posa a la venda el forfet de temporada per a no residents a 575 euros
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Els dos dominis esquiables ja han posat en marxa la venda de forfets per la temporada vinent. Així, Grandvalira ha posat a la venda el forfet de temporada a un preu de 575 euros fins al 18 de desembre. A partir d'aquesta data, el preu del forfet adult serà de 785 euros. Des de l'estació informen que amb la compra d'aquest passi hi ha una invitació de regal. Amb aquest forfet es pot gaudir de descomptes per unitat familiar, que s'aplicarà a partir del tercer forfet, si els dos primers són d'adult. Per tant, el forfet pel primer fill incorpora un 10% de descompte, pel segon un 15% i pel tercer i següents un 20%. Per la seva banda, Vallnord iniciarà l'1 d'octubre la venda de forfets de temporada de residents a preus especials i allargarà l'oferta per als forfets de no residents. Les dues promocions finalitzaran el 23 d'octubre, coincidint amb el darrer dia de la Fira d'Andorra la Vella. Fins aquesta data, el preu es mantindrà igual que la temporada passada, és a dir, a 134 euros per als adults residents al Principat. A més, s'han ampliat els punts de venda a Pyrénées i l'Oficina de Turisme d'Ordino i la Massana.

134 EUROS, EL FORFET DE VALLNORD / Fins el 23 d'octubre, el preu oferit per Vallnord serà el mateix que la temporada 2009-2010: 134 euros per als adults residents a Andorra, 125 euros per als joves i 77 per als infants. En el cas dels residents a l'Alt Urgell, les tarifes són 295, 259 i 224 euros respectivament.

Pel que fa als forfets de Vallnord de no residents, la promoció del 10% de descompte, que es va posar en marxa a mitjans de setembre s'allargarà també fins el 23 d'octubre. En aquest cas, a banda dels nous punts de venda, també es poden obtenir a través de la botiga virtual de Vallnord. El preu promocional és de 459 euros per als adults no residents, 409,5 euros per als joves i 351 euros per als infants.

DESCOMPTE AL FORFET FANÀTIC / En canvi, els esquiadors que optin per Grandvalira i siguin compradors del Forfet Fanatics d'altres temporades disposen d'un descompte per antiguitat, ja que, presentant el forfet de temporada dels darrers cinc anys en el moment de compra es pot gaudir d'un 5% de descompte. Aquest avantatge és acumulable al d'unitat familiar.

El forfet es pot adquirir a través de la pàgina web del domini, www.grandvalira.com, i si es compra abans del 15 de novembre, Grandvalira el farà arribar al domicili. D'altra banda, es pot comprar a partir del 3 d'octubre a la botiga de Grandvalira, a l'edifici telecabina de Canillo i a les diferents taquilles del domini a partir de l'obertura, el 26 de novembre, si les condicions meteorològiques ho permeten. Aquest domini no ha fet públic el preu del forfet dels residents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT