PUBLICITAT

Austeritat als 10K del CAVA, però alt nivell d'inscrits

  • Atletes com Ait Bouychamane o Merroune hi seran per iniciativa pròpia
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ait Bouychamane, en una cursa d'aquest any disputada a Andorra Foto: ÀLEX LARA

La 6a edició dels 10K Valls d'Andorra que organitza el CAVA aposta aquest any per l'austeritat, ja que la caixa de diners no dóna per a massa alegries. Així, el CAVA no buscarà reclams, sinó que els atletes interessats competiran per iniciativa pròpia, i no cobrant. Amb tot, el club andorrà preveu una participació al voltant dels 200 atletes –les inscripcions ahir estaven en 130–, semblant a la d'anteriors edicions. Entre els noms que opten a la victòria, s'espera la presència dels marroquins Samir Ait Bouychamane o Khalid Merroune, a més dels confirmats primers espases del CAVA, i una vintena de membres de l'Amics Atletisme Andorra.

Tenir reclams sempre beneficia les curses, però aquest any el club andorrà no té diners per poder remunerar cap atleta de prestigi. Així doncs, les previsions parlen de molta participació, però noms discrets. Entre els favorits, a més d'Ait Bouychamane i Merroune, estan d'altres com Hamid Kabouri i els especialistes del fons i mig fons andorrà, com Toni Bernadó, Fernandes Pita o Jordi Royo, a més d'un Marcos Sanza que tot i haver disputat la marató de Berlín el passat diumenge –va ser 50è amb 2h 25min–, també ha confirmat la seva presència a la cursa del Valls d'Andorra.

RECORREGUT DE DUES VOLTES / La cursacomplirà amb els 10km amb sortida des de l'Estadi Comunal fins a la rotonda del Serradells, direcció al Lycée i Santa Coloma, tornada per l'edifici de bombers i l'avinguda de Salou fins l'estadi, i completar això en dues voltes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT