PUBLICITAT

Esther París i Joan Zamora ocuparan les vicepresidències de DA

  • L'executiva, presidida per Toni Martí, comptarà també amb Estanislau Sangrà, Carles Torralba i Ladislau Baró
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


28092011_paris
Esther París, que ocuparà una de les dues vicepresidències de DA. Foto: TONY LARA
L'executiva de Demòcrates per Andorra, que s'aprovarà aquest dijous en el decurs del congrés constituent, estarà presidida per Toni Martí, i les vicepresidències les ocuparan l'encampadana Esther París i el massanenc Joan Zamora. Fonts properes a la formació han confirmat a l'ANA que el secretari general serà Carles Torralba, el secretari d'organització Estanislau Sangrà i el secretari de relacions internacionals, Ladislau Baró. El nucli dur de l'executiva es completa amb el càrrec de tresorer, que l'ocuparà Josep Àngel Mortés.

L'executiva de DA també comptarà amb set representants parroquials acompanyats dels seus respectius suplents. Per ordre protocol·lari, els representants dels comitès locals seran Joan Torres per Canillo, Jordi Torres Arauz per Encamp, Carles Naudi per la Massana, Joan Font per Ordino, Robert Cassany per Andorra la Vella, Joan Gómez per Sant Julià de Lòria i Joaquim Tomàs per Escaldes-Engordany.

D'altra banda, es revalidarà el càrrec dels representants del Consell General, els comuns i el Govern que ja formaven part de la junta gestora. Així, Sofia Garrallà, David Baró i Gilbert Saboya també formaran part de l'executiva del nou partit que aquest dijous celebra el seu congrés constituent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT