PUBLICITAT

El Grup Heracles regala a Càritas un contenidor per recollir roba

  • Aquest s'ha ubicat a les instal·lacions de Contar, a l'avinguda del Pont de la Tosca
28092011_heracles
El president de Càritas, Agustí Font, i la responsable de comunicació del Grup Heracles, Sandra Tomàs, amb el contenidor de roba. Foto: TOMY LARA
La zona de la nova deixalleria d'Escaldes-Engordany és la ubicació on el Grup Heracles ha situat el contenidor que ha destinat a Càritas per la recollida de roba. Aquest mateix dimecres els representants d'ambdues entitats han signat l'acord de col·laboració pel qual el mateix grup serà qui s'encarregarà de buidar el contenidor quan comenci a omplir-se i de portar el material al rober. El president de Càritas, Agustí Font, ha volgut agrair la iniciativa i recordar que en cap cas hi ha exigències a l'hora d'acceptar la roba donada, sinó que tota la que es rep es ven, es regala o es destina a altres oficines de Càritas.

El Grup Heracles, amb la col·laboració de les seves empreses Pirenaica de Serveis, S.A. i Contar S.A. ha ofert un contenidor per a roba a Càritas. Aquest s'ha ubicat a les instal·lacions de Contar, a l'avinguda del Pont de la Tosca, enfront d'on s'obrirà properament la nova deixalleria comunal d'Escaldes-Engordany. Tal com ha explicat el president de Càritas, Agustí Font, consideren que és un lloc "bastant estratègic", perquè la gent que vagi a portar coses a la deixalleria podrà aprofitar el viatge per portar la roba.

Font ha volgut remarcar que no hi ha exigències quant a la roba que s'accepta a l'entitat, "que hi ha qui diu que s'ha de portar directament de la tintoreria, i no és cert". Això sí, la que es deixi al contenidor ha d'anar dins una bossa de plàstic lligada, i no s'hi poden deixar ni sabates ni joguines, això s'ha de dur directament a l'oficina de Càritas.

Pel que fa a les peces que més demanen els usuaris del rober, Font ha apuntat que de cara a l'hivern hi solen anar treballadors de les pistes a buscar abrics i anoracs, ja que en poden comprar a preus molt econòmics. I és que cal recordar que a banda de la roba que es regala a aquells més necessitats també n'hi ha que es ven a preus simbòlics per destinar la recaptació a qui ho necessita.

Pel que fa a la iniciativa, la responsable de comunicació del Grup Heracles, Sandra Tomàs, ha explicat que per ara és una prova pilot, però que no es descarta que si Càritas ho necessita, se'ls puguin facilitar més contenidors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT