PUBLICITAT

Bonell es dóna de baixa de militància del PLA

  • "Vull continuar la meva trajectòria política en un partit que s'adigui més a la meva forma de ser i de pensar com és DA", afirma
28092011bonell
La subsíndica general, Mònica Bonell, arriba a la seu del PLA per lliurar la carta de baixa de militant aqeust dimecres al matí. Foto: ANA / A. R.
Aquest dimecres al matí, la subsíndica general, Mònica Bonell, s'ha donat de baixa de militància del Partit Liberal (PLA). Ho ha fet presentant-se personalment al local del seu ja expartit i lliurant una carta en la qual explica els arguments pels quals es dóna de baixa. Bonell ha explicat que la decisió ja estava presa des del mes de maig passat, però que "per qüestió de formes" va esperar a la dissolució del PLA. Com que aquest fet no s'ha produït, i dijous hi ha el congrés constituent de DA, Bonell ha decidit donar-se de baixa ja.
La subsíndica general, Mònica Bonell, ha oficialitzat aquest dimecres al matí la seva baixa com a militant del Partit Liberal (PLA). Bonell ho ha fet presencialment a les oficines del partit lliurant una carta a la secretària on explica els motius pels quals es dóna de baixa.

Militant liberal fins el dia d'avui, la qui va ser cònsol menor de Canillo durant set anys escollida sota les sigles del PLA fent tàndem amb Enric Casadevall, ha explicat que la decisió de donar-se de baixa del partit està presa "des del mes de maig passat quan es va constituir el PRA com a partit polític". Aleshores, però, "per una qüestió de formes" els consellers generals militants del PLA dins del grup parlamentari demòcrata van voler esperar a què es produís "la dissolució natural del PLA".

"Com que això no s'ha produït", ha explicat Bonell, "i hi ha la voluntat d'un grup de militants de continuar amb el partit, jo considero que ja he donat prou temps". Ha afegit que "vull continuar la meva trajectòria política en un partit que s'adigui més a la meva forma de ser i de pensar com és DA".

Pel que fa a la relació entre DA i PLA, la subsíndica ha dit que "DA continuarà treballant per créixer i ser el gran partit de centre", i que espera que les converses continuïn, però ha advertit "que hi ha moltíssima gent del PLA que com jo al veure que no es dissol es donaran de baixa". De fet, s'espera que en les properes hores es produeixin algunes baixes més de consellers generals encara militants del PLA, vist que dijous a la nit hi ha el congrés constituent de Demòcrates per Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT