PUBLICITAT

Entre el Barça i la Mare Teresa de Calcuta

  • El president de Turisme de Barcelona capta l'atenció empresarial en un discurs amb referències a la seva trajectòria
C. G.
ANDORRA LA VELLA

«Quan era president del Barça tenia dues fotografies al despatx. Una de quan em vaig banyar al riu Tàmesi després de la victòria a Wembley, i l'altre quan 100.000 persones al Camp Nou van demanar la meva dimissió. Perquè s'aprèn tant de les victòries com dels errors». Així va començar Gaspart el seu discurs, i va posar-se els oients a la butxaca només començar. Ho va fer durant la sobretaula d'un dinar amb grans empresaris del país, membres del Rotary Club. Entre ells el president en funcions del PLA , Enric Pujal, o el conseller d'Andorra la Vella, Pere Cervós.

Tots ells van escoltar amb serenitat el discurs de més d'una hora de Gaspar. Una exposició que va començar amb el Barça, va continuar amb una trobada a les cinc de la matinada amb la Mare Teresa de Calcuta i va finalitzar amb l'anàlisi del que ell més coneix: el turisme. Un turisme que, segons el seu parer, només es pot recuperar si el món empresarial es posa al capdavant de la gestió. Perquè, «som nosaltres els més interessats en què això funcioni, si esperem que l'esperit sant ens il·lumini anem mal encaminats». També en el cas d'Andorra, on hi té diversos establiments.

Precisament a un d'ells, l'Husa Cèntric, és on es va celebrar el dinar d'ahir. «No m'heu de donar les gràcies per haver vingut, us les dono jo per haver volgut dinar al meu establiment». I és que Gaspart va assegurar que «amb Andorra, he tingut una aventura d'amor». Un idil·li que ahir va pujar d'intensitat tenint en compte el llarg aplaudiment que li va professar el sector empresarial. Més amics per intentar que la taxa sigui una realitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT