PUBLICITAT

Martí visita les escoles per copsar la realitat educativa

  • El Govern té previst fer ruta per 22 centres fins el proper 3 d'octubre
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Suñé i Martí amb responsables educatius i escolars ahir Foto: SFG

El cap de Govern, Toni Martí, i la ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé, van iniciar ahir al matí les visites a les escoles del país per tal de copsar sobre el terreny la situació que viuen els diferents centres. Martí i Suñé van visitar l'Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança i l'Escola Francesa del Pas de la Casa, uns centres on reben formació 100 i 103 alumnes, respectivament.

El Govern, segons informava en un comunicat, va voler iniciar les visites a aquest nucli encampadà per recordar que «el Pas de la Casa és molt important per Andorra», i també posar de manifest que la infraestructura que acull els alumnes de la modalitat andorrana i francesa suposa «un model d'excel·lent convivència» entre tots dos sistemes educatius. Martí va destacar que l'educació és un pilar fonamental per Andorra i que mantenir-ne la qualitat és una prioritat pel Govern. En aquest sentit, l'Executiu preveu visitar fins a 22 centres educatius en diferents franges horàries de matí des d'ahir i fins el pròxim dia 3 d'octubre. En aquest sentit, durant el matí d'ahir Martí i Suñé també van visitar l'Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança i l'Escola Francesa de Canillo.

Durant la visita a l'escola andorrana i francesa del Pas de la Casa, dirigides per Bàrbara Haytree i Jean-Michel Taurinya, els alumnes van participar activament en la presentació de les diferents aules de formació, així com dels espais d'informàtica, música o els diferents menjadors i espais de lleure, entre d'altres.

Van acompanyar Martí i Suñé la directora del departament de Sistemes Educatius i Relacions Internacionals, Anna Zamora; la directora de departament de l'Escola Andorrana, Ester Vilarrubla i el delegat d'ensenyament francès al Principat d'Andorra, Michel Marginot.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT