PUBLICITAT

Cabinho encarrila el camí cap a la taula de golejadors

  • Amb tres dianes en un partit, és a prop dels millors, que sumen dos duels
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cabinho intenta marxar de dos rivals, durant el matx contra el Burela. Foto: TONY LARA

El problema de l'Hotels Plaza aquesta temporada és que no té una referència en atac com l'any passat podia ser Paulinho. Amb el brasiler lluny del Principat, ara l'equip busca un joc més en conjunt en què el treball golejador es reparteixi. Això en teoria, perquè en el primer partit per als andorrans, dissabte passat contra el Burela, Cabinho va destacar amb tres gols. De fet, en el camp, es veia que ell era l'home destinat a fer diana, tant com alguns dels ja coneguts Carlinhos –xuts llunyans–, com Nacho Llamas. Així, els tres gols de Cabinho el situen a prop dels millors de la Segona Divisió: els que el superen han disputat dos partits, per un de l'Hotels Plaza.

Solano, del Fuconsa Jaén, és el pitxitxi en solitari de Segona amb cinc gols, mentre que hi ha sis jugadors amb quatre dianes, però tots amb dos enfrontaments. Da Silva (UMA Antequera), Carlos Alberto (Oxipharma FS), Dani Martín (Burela), Ernesto (Space Gasifred Ciutat d'Eivissa), Néstor (Gáldar Gran Canaria) i Salvi (Unión África Ceutí) són els que estan per sobre Cabinho, aquest però amb només un partit disputat amb el seu equip.

El treball ofensiu de l'Hotels Plaza passa per Cabinho, el pivot que juga d'esquenes a porteria i que sempre troba la xarxa rival. És un home que no falla, i que la temporada passada va tenir la mala sort de trencar-se la cama i quedar-se fora de la recta final de la temporada. La pròxima jornada, que es disputa dissabte 1 d'octubre, enfronta l'Hotels contra l'UPV Maristas, a València.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT