PUBLICITAT

Forné creu que DA ha de respectar l'existència del PLA i la seva representació internacional

  • L'excap de Govern manifesta la seva sorpresa pels resultats del congrés d'aquest dilluns
  • Lamenta la baixa assistència i ha reconegut que hi ha molta gent "desencantada"
27092011_forne
Forné i Pujal en el congrés, dilluns. Foto: TONY LARA
L'excap de Govern, Marc Forné, creu que tots els partits i especialment Demòcrates per Andorra haurien de trobar la manera de respectar l'existència del PLA i la seva representació internacional, després dels resultats del congrés d'aquest dilluns. Forné ha fet aquestes declaracions al programa Vox Populi de RNA, on ha recordat que el vicepresident de la Internacional Liberal és Juli Minoves, amb possibilitats de convertir-se en president. Forné ha insistit en la importància que DA s'afiliï a aquesta corrent internacional.
Forné ha manifestat la seva sorpresa pels resultats del congrés d'aquest dilluns, i ha afegit que el manteniment d'una comissió gestora permet que el PLA continuï existent per veure si DA es manifesta "clarament" sobre l'afiliació internacional.

L'excap de Govern ha lamentat la baixa assistència al congrés i ha reconegut que hi ha molta gent "desencantada" i que ja no hi van assistir perquè volen afiliar-se a DA, que celebra el seu congrés constituent aquest dijous. Pel que fa a les queixes sorgides en l'assemblea d'aquest dilluns, sobretot des de la Massana i Andorra la Vella, Forné creu que DA les haurà de tenir en compte.

D'altra banda, a nivell personal, Forné ha manifestat que no té decidit si es donarà de baixa del PLA i en cas que ho fes, ha declarat que no sap s'afiliaria a DA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT