PUBLICITAT

Detinguda per robatori una noia andorrana a Salamanca

  • La presumpta autora tenia uns guants i una ràdio quan la van escorcollar
EL PERIÒDIC
SALAMANCA

Periodic
Un vehicle de la Policia Nacional Foto: EL PERIÒDIC

Agents del Cos de Policia Nacional van detenir ahir a Salamanca a les tres de la matinada a un noi de 19 anys de la localitat, J. M. R. C., amb un antecedent, i a una noia andorrana de 26 anys, N. M. V., com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle, segons va informar la Comissaria de Salamanca. Els detinguts, amb les diligències policials instruïdes, seran posats a disposició judicial.

Els fets / Els policies de Salamanca van ser avisats després d'una trucada al 112 que advertia que una parella estava forçant la porta davantera d'un vehicle. Les dotacions es van desplaçar a la zona, al carrer Plasencia, cap a les tres del matí de diumenge.

Els agents que s'hi van dirigir van poder comprovar que la porta davantera dreta del turisme, de la marca Suzuki, havia estat forçada amb una palanca; minuts després la unitat de policia va interceptar a una parella, formada per una noia andorrana de 26 anys i un noi de 19, i de la qual van identificar el noi, original de la localitat de Salamanca i que ja havia estat detingut anteriorment.

A l'efectuar un escorcoll de seguretat, els agents van trobar que la parella tenia uns guants i una caràtula extraible d'equip de música, que havia estat sostreta de l'interior del vehicle Suzuki. Així doncs, els policies van procedir a la seva detenció, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en interior de vehicle. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT