PUBLICITAT

L'APAI organitza cursos d'edició per captar afiliats

  • Estan subvencionats i comptaran amb un extreballador d'Apple com a professor
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La junta de l'APAI amb Recort al fons presenten els cursos, ahir Foto: TONY LARA

l' Associació de Professionals de l'Audiovisual i la Imatge (APAI) organitza per als propers 19, 20, 26 i 27 d'octubre dos cursos de postproducció audivisual, els primers que s'organitzen a Andorra adreçats a tota la ciutadania, va explicar el secretari de l'associació, Albert Ferrero. La intenció de l'associació és organitzar dos o tres cursos l'any per potenciar la formació al sector però també per captar afiliats. I és que des de la seva creació, ara farà vora un any, l'associació només ha captat una desena de socis .

Els cursos proposats per aquest octubre són un d'After Effects i un de Final Cut Pro. El primer està pensat per a un nivell d'iniciació, mentre que el segon serà d'un nivell més avançat i flexible en funció de les necessitats dels assistents.

Les formacions estaran impartides per Jordi Joaquim Recort, un professional que fa més de 25 anys que treballa en el sector. Ahir va ser present a la roda de premsa de presentació dels cursos i va recordar el seu «llarg currículum». Ha treballat, entre d'altres empreses, a la nordamericana Apple i a Adobe, a més d'haver fet treballs per TV3, TVE i la cadena britànica ABC.

Les classes es realitzaran a la Universitat d'Andorra. El Govern hi aporta una subvenció que redueix el preu dels cursos. Costaran 150 euros als que no estiguin afiliats a l'APAI i 40 euros als que en siguin socis. De moment ja s'han inscrit una desena de persones a cada curs, va explicar el secretari Ferrero. L'associació es mostra convençuda d'arribar als 25 assistents, el mínim per dur a terme cadascuna de les formacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT