• Diu adéu al Campionat d'Espanya al quilòmetre 70 quan anava quart
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Ramírez, durant una cursa dels Europeus de Barcelona Foto: J. C.

Iván Ramírez no va poder finalitzar la prova dels 100km del Campionat d'Espanya que es va disputar el passat cap de setmana a Santa Cruz de Bezana (Cantàbria, Espanya), degut als problemes abdominals que ja el van fer dir adéu als Mundials, ara fa dues setmanes. El corredor andorrà va arribar fins al quilòmetre 70, quan va dir prou mentre era el quart classificat.

Ramírez va intentar oblidar el mal de feia dues setmanes quan a Holanda es va retirar al Mundial als 56km i quan només portava quatre hores de competició, però dissabte passat la pressió abdominal va ser de nou «insuportable», segons el corredor andorrà, i també va claudicar, ara quan només li faltaven 30km per acabar i anava a un ritme de finalitzar en unes 7h 30min, que era una mica l'objectiu. En el moment de la retirada portava 5h 15min corrent. Ramírez es posarà ara en mans dels metges per veure exactament quin és el seu problema. «No ho entenc», va dir ahir.

SANZA I LA MARATÓ DE BERLÍN / Mentre Patrick Makau batia diumenge el rècord del món de la marató amb un estratosfèric 2h 3min 38s, Marcos Sanza (CAVA) intentava lluitar contra la prova de Berlin. Finalment l'andorrà va aconseguir finalitzar en 50a posició amb un temps de 02h 25min 48s, crono que s'aproximava a l'objectiu d'estar prop de les dues hores i vint minuts.