PUBLICITAT

Primer assalt del River per defensar la Lliga Catalana

  • Pablo Sánchez és dubte avui contra el Barça per un cop al colze esquerre
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Bavosi, amb la pilota, durant el partit de pretemporada que el River va jugar contra el Bilbao Basket Foto: ÀLEX LARA

Tres setmanes de pretemporada i el River Andorra només ha disputat un enfrontament, i a porta tancada, contra el Bilbao Basket de la Lliga ACB. Avui té un segon duel, el que serà el primer assalt cap a la Lliga Catalana, títol que defensa després d'imposar-se la temporada passada. Els rivals seran el Barça B i el Prat Joventut. Avui és el primer duel, al Poliesportiu contra els blaugrana (21.00).

Joan Peñarroya presentarà l'equip al complet a excepció, gairebé segura, de Pablo Sánchez, que el cap de setmana va patir un accident domèstic i ha quedat tocat del colze esquerre. Ahir no va entrenar i el club esperarà a l'evolució per avui, tot i que en teoria es preferirà que no forci. En tot cas, la resta de la plantilla està en perfecte estat. El tècnic està satisfet pel rendiment i el treball de les últimes setmanes, en què de mica en mica s'incorporen els detalls tàctics que Peñarroya vol que es tingui en compte per la campanya a LEB Plata. «Es podran veure coses», va dir ahir l'entrenador parlant del partit d'aquesta nit. «Estem treballant bé, tenim més bagatge i anem millorant», hi va afegir al respecte. El que desitjaria el català és tenir com a mínim un altre amistós abans no comenci la lliga.

Pel que fa al Barça, Peñarroya assumeix que és un equip jove, tot i que molts dels seus jugadors ja hi van ser la temporada passada «i això els farà més madurs».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT