PUBLICITAT

El Servei de Circulació assisteix a la Conferència de l'IPA

  • Debat sobre els informes de les comissions de Cultura, Social, Professional i Juvenil
EL PERIÒDIC
ESCALDES - ENGORDANY

Els caps del Servei de Circulació d'Andorra la Vella, Antoni Pujol, i d'Escaldes-Engordany, Enric Bahillo, van participar la setmana passada en la 38a Conferència Mundial de la International Police Association (IPA), que va tenir lloc a Bucarest, del 20 al 25 de setembre. En la conferència es van treballar i debatre les conclusions dels informes de les comissions de Cultura, Social, Professional i Juvenil.

L'associació/L'International Police Association és una associació formada per membres que representen els cossos especials dels governs nacionals i locals: agents de policia, de circulació, de duanes i de centres penitenciaris. El lema de la IPA, en esperanto, és Servo per amikeco, que significa Servei per l'amistat. Actualment, l'associació compta amb més de 300.000 socis de 64 països i dels cinc continents. Al Principat hi ha un total de 180 socis adherits a IPA Andorra, provinents dels diferents cossos especials, com Circulació, Policia, Duanes i Centres Penitenciaris.

D'ençà l'any 2006, Andorra ha tingut representació en les conferències mundials que s'han celebrat anyalment a Eslovènia, Hongria, Rússia i Turquia. En la 38a Conferència Mundial, aquest any a Romania, s'hi va treballar i debatre les conclusions dels informes de les comissions de Cultura, Social, Professional i Juvenil. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT