L'Escale goleja de nou, ara 5-1 a l'Engordany, i és líder en solitari

• Romero empata per al Pidasa en l'últim minut en el derbi amb el Matecosa
SANT JULIÀ DE LÒRIA / ALÀS

L'Escale i l'Engordany van protagonitzar un duel desequilibrat Foto: TONY LARA

La UE Escale Santa Coloma està disposada a tot aquesta temporada a la Primera Divisió del futbol nacional. Ja fa setmanes que el tècnic Lluis Miquel Aloy avisa que el seu equip és més madur i que té fusta per donar guerra. Ahir ho va tornar a demostrar amb una nova victòria, la segona en dos partits, i la segona que se salda amb golejada per als colomencs. Ahir, 5-1 a la UE Engordany a Aixovall, amb la primera diana de Luis Miguel, i les altres quatre de Jordi Rubio. En l'altre partit destacat de la jornada, el derbi entre el Matecosa i el Pidasa va acabar en empat (1-1).

Després de vèncer 0-6 al Principat en la primera jornada de lliga, ahir l'Escale va completar una nova golejada a costa de l'Engordany, que se situa 6è a la classificació amb només un punt. Luis Miguel va avançar els colomencs en el minut 34, i Jordi Rubio va ampliar el compte abans del descans amb el 2-0. El 3-0, també de Rubio com la resta de gols de l'Escale, va caure al minut 54 i només tres minuts més tard l'Engordany va fer el 3-1 per mitjà de Mengual. Només era un sospir, perquè Rubio va tancar el compte particular amb el 4-1 en el 63 i el 5-1 en el 75.

Amb aquest resultat, l'Escale és l'únic equip que compta els partits per victòria a la Lliga, amb sis punts al caseller, ja que el derbi entre el Matecosa Sant Julià i el Pidasa Santa Coloma va acabar amb empat a un gol. Jacques va obrir la llauna per als lauredians als 16 minuts de joc, però Alejandro Romero, en el 89, va aconseguir que tot quedés en repartiment de punts. Així, tots dos equips segueixen en la taula a l'Escale amb quatre punts, els mateixos que el Construccions La Posa Lusitans, que va golejar ahir 0-5 a l'Inter Escaldes, i ara és tercer. En el quart partit de la jornada, el CE Principat es va refer de la derrota de la primera jornada amb una golejada 1-4 al Ranger's, que és cuer sense puntuar.