L'Andorra guanya crèdit a Solsona amb una treballada victòria (1-2)

• Imbernón creu que encara falta jugar més en bloc, «amb les línies més juntes»
SOLSONA

El FC Andorra agafa forma però li costa. Ahir va guanyar 1-2 al camp del Solsona, un rival en teoria de nivell mitjà però capaç de derrotar un equip tricolor sense rodatge, que és el que fins ara hi és. La victòria suposa seguir el ritme dels millors al grup 5 de la Segona Catalana, tot i que per al tècnic Richard Imbernón encara queda molta feina per fer, ja que l'equip encara no juga com un bloc. «Hem de treballar el jugar amb les línies més juntes», va afirmar ahir l'entrenador.

L'Andorra es va avançar en el marcador amb un gol de Toscano a un minut del final de la primera part. El davanter va batre el porter rival gràcies a una vaselina, després d'una jugada de pressió dels andorrans que van forçar una sortida de pilota complicada del porter. Així, la pilota va caure a peus de Toscano que va fer diana. A la represa, el local Robert va empatar (minut 58) en una jugada de contratac. L'Andorra es mostrava més o menys fluid en atac, però quan tocava replegar-se deixava clars alguns problemes, i així va arribar l'empat. El gol de la victòria, però, va tranquil·litzar els tricolors: Ludo va engaltar un xut de fora de l'àrea directe a gol. Tot i el triomf, Imbernón veu feina: «Hem de millorar amb els entrenaments». H