PUBLICITAT

Comencen els cursos de portuguès a l'IES Joan Brudieu

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Alumnes de l'Institut de la Seu Foto: EL PERIÒDIC

L'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell iniciarà, a partir d'aquest dilluns 26 de setembre, els cursos de llengua i cultura portugueses. Per aqdur a terme aquesta iniciativa, l'institut urgellenc compta amb la col·laboració de l'Institut Camões (Institut responsable de l'Ensenyament del Portuguès a l'Estranger) i el Servei de Llengües del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Els cursos que s'ofereixen estan dirigits a tres perfils diferents d'alumnat i el contingut del seu programa estarà adaptat a les necessitats de cada un d'ells. Un dels cursos programats està dirigit als estudiants d'educació primària de parla portuguesa, l'altre als alumnes a partir de deu anys de parla catalana i castellana, i finalment el tercer esta destinat als adults de parla catalana i castellana.

Objectiu / La finalitat d'aquests cursos és facilitar l'adquisició d'estratègies per al desenvolupament del llenguatge i les seves competències transversals (comunicatives, lingüístiques, metodològiques, digitals, etc), així com millorar les habilitats socials i la cohesió en la diversitat, en el marc de l'educació intercultural, amb principis de convivència i inclusió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT