PUBLICITAT

Els funcionaris de la capital, a favor de tenir un pla de jubilació

  • El Sitca iniciarà al novembre una enquesta per determinar el clima laboral
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'entrada del Comú de la capital Foto: EL PERIÒDIC

Els treballadors de la capital es posicionen a favor de tenir un pla de jubilació per garantir les seves pensions. Així es desprèn del primer mostreig que ha realitzat el sindicat del Comú (Sitca). Els resultats encara no són els definitius, però el Sitca va informar que la majoria dels interpel·lats aposten per aquest sistema en el qual se'ls descomptarà una part del salari, que s'abonarà un cop passats els 65 anys.

Per tal de determinar l'acceptació d'aquest pla de jubilació, el sindicat va enviar amb les nòmines de l'agost una nota on es demanava l'interès i l'aportació mínima a realitzar que consideraven convenient. La intenció, si finalment els resultats definitius corroboren els provisionals, és que el pla de jubilació comenci a funcionar l'any vinent.

Però aquest qüestionari no és l'únic en el qual treballa el Sitca. Cara el mes de novembre iniciarà una enquesta per determinar el clima laboral al Comú. És a dir, les relacions entre treballadors o la comunicació que hi ha amb els seus superiors, entre d'altres aspectes.

D'altra banda, i després de reunir-se amb el PS fa un parell de setmanes, el Sitca es trobarà properament amb DA cara les properes eleccions comunals. Els funcionaris volen conèixer quin paper volen els partits polítics que tingui el sindicat. Per aquest motiu, també volen reunir-se amb l'actual cònsol, Rosa Ferrer, si finalment es decanta per fer el seu propi partit.

En aquest sentit, el Sitca prepara un qüestionari pels polítics, similar al que ja es va realitzar durant les eleccions nacionals del passat mes d'abril per determinar les seves intencions i propostes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT