PUBLICITAT

Un obrer es fractura el turmell en caure d'una escala

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Els Bombers van rescatar ahir al migdia un treballador de les obres de la desviació de Sant Julià de Lòria que havia caigut d'una escala. L'obrer, un home portuguès de 38 anys, va resultar ferit i s'ha fracturat el turmell. Segons va explicar a l'ANA el cap de guàrdia de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, el ferit serà operat aquest mateix dissabte a la tarda.

L'accident va tenir lloc a les obres de Sant Julià a l'alçada de la plaça Laurèdia, i tot i que primerament Bombers i Policia van calcular que havia caigut d'una alçada de sis metres, des de l'empresa per a qui treballava l'obrer, van assegurar que el treballador es trobava sobre una escala a poc més d'un metre d'alçada.

Segons va informar Joan Carles Grau, de la Mútua Elèctrica, per a la que treballa l'obrer accidentat, l'incident es va produïr quan l'home treballava en la retirada del cable que alimenta el provisional d'obres del túnel. El treballador es trobava pujat a una escala, i quan baixava, hauria volgut saltar o hauria relliscat, i va caure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT