El Cevalls cau 3-2 a Cambrils en l'inici de la Lliga de Primera

• Els andorrans poden marcar en la segona part, però els locals ?maten'
CAMBRILS

El Cevalls, en una imatge d'un partit de la passada temporada Foto: TONY LARA

El Cambrils va ser el primer botxí de l'Andorra Hoquei Club en el seu primer enfrontament de la Primera Nacional. Els catalans es van imposar per 3-2 a un equip entrenat pel també jugador Juan Sebastián.

El Cevalls va obrir el marcador per mitjà d'Isaac Mateu, però els tarragonins van igualar gràcies a un penal. Abans del descans, el Cambrils va tenir una altra ocasió per marcar que tampoc no va desaprofitar, i amb el 2-1 els jugadors van marxar als vestidors.

A la represa, Mateu va tornar a veure porteria amb el que va suposar l'empat a dos gols, i llavors va ser quan l'Andorra HC va tenir el control del partit. El joc era visitant, i Juan Sebastian va veure fins i tot clar que la victòria era possible. Amb el pas dels minuts, i quan el Cevalls desaprofitava ocasions de gol, l'empat semblava bo, però finalment van ser els catalans qui es van endur els punts de la victòria amb el 3-2. El tècnic, Juan Sebastián, va dir ahir que l'equip té bones maneres.