PUBLICITAT

El VPC Andorra inicia el camí pel desert d'Honor

  • La Lliga de futbol ofereix el derbi entre Matecosa i Pidasa, a les 12.00 a Alàs
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Els diumenges, com que són dies de descans, l'esport mana. I ja se sap: tots a una. Avui hi ha per a tothom, de gustos i colors. Hi ha rugbi al Camp del Consell amb el VPC Andorra, hi ha triatló al CE Serradells, hi ha lliga de futbol i de bàsquet, hi ha partit de la sub-17 de futbol, i també partit del FC Andorra, a Solsona. I també, cita de Xavi Teixidó amb les Vertical de Copa del Món.

 

RUGBI - El Saint Girons, el primer rival del VPC

El VPC Andorra comença avui el seu camí pel desert d'Honor. El primer rival que visita el Camp del Consell (15.30) serà el Saint Girons, un clàssic de la categoria on el conjunt andorrà no hauria de ser si no fos pels invents de la Federació Francesa, que ha deixat el conjunt de Michael Broad sense el premi de l'ascens a Tercera Federal que va aconseguir la passada primavera. El VPC, ara, és un conjunt fet i pensat per realitzar un bon paper a Honor, perquè ni tan sols tindrà dret a l'ascens aquesta campanya. Queda només gaudir del rugbi


FUTBOL - La segona jornada promet amb el derbi

La segona jornada de la Lliga Nacional de futbol en Primera Divisió arriba carregada d'intensitat, encara que serà fora de les fronteres andorranes on es disputi el derbi, el matx entre els enemics íntims que són el Matecosa Sant Julià de Julio Ferreros i el Pidasa Santa Coloma de Luis Blanco. Aquest enfrontament serà a les 12.00 al camp d'Alàs, mentre que a la mateixa hora, però a Aixovall, es veuran les cares el Ranger's i el CE Principat. Ja a les 16.00, el camp lauredià acollirà el duel entre l'Escale Santa Coloma i l'Engordany, i a les 18.00 tancaran la jornada Inter Escaldes i Lusitans La Posa.

 

TRIATLÓ - El Triatló Serradells ofereix la seva cursa

Cita múltiple al Serradells (10.30 hores) amb la disputa del triatló (400m de natació, 16km de ciclisme i 3,5km de córrer), de l'aquatló (400m, 3,5km i 200m), del triatló per equips i del triatló de ‘peques'. Tot, organitzat pel Club Triatló Serradells, que ha aconseguit que no quedin places per competir a la prova reina, amb 50 inscrits.


FUTBOL - El F. C. Andorra busca el triomf a Solsona

A les 16.30 el Municipal de Solsona acull la tercera jornada de Lliga de la Segona Catalana. El FC Andorra haurà de posar-se les piles contra un equip català que suma un triomf i un empat, mentre que els andorrans, que van caure en la jornada inaugural, tenen ara camí per recuperar. La victòria de la passada setmana és un bon inici.

 

BÀSQUET - La LAB arrenca amb el Filand - In Principat

Primera jornada de la Lliga Andorrana de Bàsquet (LAB). Els dos primers equips en entrar en competició seran el Filand i el BC In Principat, a les 15.00 al Serradells. Tot seguit (16.30) s'enfrontaran el B52 Bàsquet contra el retornat Bàsquet Femení Andorra. Tancarà la primera jornada el duel entre l'UE Engordany i el BC Encamp.

 

FUTBOL - Segona cita per a la sub-17: Hongria

Després del 3-0 contra Noruega, ara toca l'amfitrió Hongria. La fase de classificació per a l'Eurocopa sub-17 és complicada per a l'equip de Sergi Teba. Avui els hongaresos seran un rival dur, a partir de les 15.00, tot i que els joves jugadors del Principat saben que han de donar-ho tot pel seu equip. Esperit de país per buscar el miracle.

 

VERTICAL - Xavi Teixidó, a Milà en la Copa del Món

La Copa del Món Vertical Building, curses explosives on els corredors han de pujar edificis molt alts per les escales, arriba a la cita italiana a Milà, on hi serà el veterà andorrà Xavi Teixidó (39 anys), disposat a puntuar una vegada més al circuit mundial. L'objectiu segueix sent mantenir-se entre els 10 primers. El Palazzo Lombardia dirà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT